Kunjungan Hormat MASA ke Pusat Kajian Dakwah dan Kepimpinan, Fakulti Pengajian Islam, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM)

Ketua Pegawai Eksekutif, Institut Masa Depan Malaysia (MASA), Encik Azril Mohd Amin dan Penganalisis Penyelidikan MASA, Encik Khairul Syakirin Zulkifli telah membuat kunjungan ke Pusat Kajian Dakwah dan Kepimpinan, Fakulti Pengajian Islam, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) pada 22 Jun 2022.

Kunjungan ini adalah atas undangan Pusat Kajian Dakwah dan Kepimpinan. Kedua-dua belah pihak telah membincangkan peluang jaringan kerjasama penyelidikan dalam beberapa bidang fokus MASA dan Pusat Kajian Dakwah dan Kepimpinan tersebut, khususnya yang melibatkan tema Wawasan Kemakmuran Bersama 2030 dan inisiatif pemulihan negara.

Turut hadir pada kunjungan ini ialah Pengerusi Pusat Kajian Dakwah dan Kepimpinan, Dr. Muhammad Faisal Ashaari, Timbalan Pengarah Pusat Islam, Dr. Abu Dardaa Mohamad, Ketua Program Siswazah Pusat Kajian Dakwah dan Kepimpinan, Prof. Madya Dr. Abd. Ghafar Don, Ketua Jaringan Industri dan Komuniti, Prof. Madya Dr. Rosmawati Mohamad Rasit, Ketua Program PraSiswazah Pusat Kajian Dakwah dan Kepimpinan, Dr. Zulkifli Haji Aini, Pensyarah Kanan, Dr. Ahmad Irdha Mokhtar, Pensyarah Kanan, Dr. Mohamad Zulkifli Abdul Ghani dan Pensyarah Kanan, Ustaz Anuar Puteh.

Facebook : institutmasa
Twitter : institutmasa
LinkedIn : institutmasa
Web : institutmasa.com

#InstitutMASA
#MakmurBersama
#MASAuntukMakmurBersama
#JaringanKerjasama

Event Info

Past Official Visit
22 June 2022

Share Event

More Event

12 Jul 2024
Past Roundtable Discussion
  On 12 July 2024, Institut Masa Depan Malaysia (MASA) organized a Round...
28 Jun 2024
Past Others
Today, Institut Masa Depan Malaysia (MASA) research analyst, Nur Zalikhaa’ Zainal Abidin, held...
20 Jun 2024
Past Event
  On June 20th, 2024, Institut Masa Depan Malaysia (MASA), together with the...
20 Jun 2024
Upcoming Event
This workshop aims to foster understanding of grassroots innovations among stakeholders and offer...